ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ
ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ & ΜΕ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑ
ΥΛΙΚΑ:
1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΟ ΧΟΝΔΡΟ (ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ)
6 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
4 ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
ΑΝΗΘΟ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΗΜΗΣΗ)
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ-ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΑΒΓΟ
ΜΠΕΙΚΟΝ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΤΑΨΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΟ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΔΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ & ΣΤΑ 3 ΦΥΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ & ΠΡΟΘΕΡΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200C ΟΣΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΟΥΜΕ & ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥΡΕ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΗΘΟ & ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ & ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ & ΤΟ ΑΒΓΟ & ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ & ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΗ Η ΓΕΜΙΣΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ Η ΝΕΡΟ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 2 ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΕΙΨΕΙ ΜΕ ΛΑΔΙ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ & ΤΗΝ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ & ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΗΘΕΙ & ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
ΥΛΙΚΑ:
1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΟ ΧΟΝΔΡΟ (ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ)
6 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
4 ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
ΑΝΗΘΟ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΗΜΗΣΗ)
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ-ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΑΒΓΟ
ΜΠΕΙΚΟΝ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΤΑΨΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΟ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΔΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ & ΣΤΑ 3 ΦΥΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ & ΠΡΟΘΕΡΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200C ΟΣΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΟΥΜΕ & ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥΡΕ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΗΘΟ & ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ & ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ & ΤΟ ΑΒΓΟ & ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ & ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΗ Η ΓΕΜΙΣΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ Η ΝΕΡΟ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 2 ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΕΙΨΕΙ ΜΕ ΛΑΔΙ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ & ΤΗΝ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ & ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΗΘΕΙ & ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
Σχόλια