ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΚΕΜΠΑΠ




ΥΛΙΚΑ :

500gr ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
500gr ΚΙΜΑ ΑΡΝΙΣΙΟ
2 ΑΥΓΑ
ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΤΡΙΜ.ΦΡΥΓΑΝΙΑ
ΔΥΟΣΜΟ
ΡΙΓΑΝΗ
1 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΚΥΜΙΝΟ
1 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΑΧΑΡΙ
1 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΥΤΕΡΗ

ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:



ΠΕΡΝΑΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΨΙΛΟ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ THN  ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΜΕ 2 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΜΠΑΠ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ ΜΕΣΑ... ΣΥΝΗΘΩΣ 30' ΣΤΟΥΣ 200C.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις