ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ
ΥΛΙΚΑ:
1 ΠΑΚΕΤΟ 250gr ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ
500 gr ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΑΣΠΡΟ ΚΡΑΣΙ
4 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ
1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑΣ
1 ΜΙΣΗ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ (ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ)
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1 ΚΟΥΤΙ ΨΙΛΟΚΟΜ. ΤΟΜΑΤΑΚΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ:
500gr ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
3 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
1 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΤΟ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ 40'

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

Σχόλια