ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΦΟΒΕΡΗ



ΥΛΙΚΑ:


300 gr. ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
200 gr. ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
1 ΚΟΥΠΑ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ
3 ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
1 ΔΟΣΗ ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ (ΜΠΕΣΑΜΕΛ)
ΖΥΜΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ Η ΦΥΛΛΟ ΣΠΙΤΙΚΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ. ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ Η 3 ΦΥΛΛΑ ΣΠΙΤΙΚΑ (ΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ). ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ. ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ Η ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ. ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 50' - 60' .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις