ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Η ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ...
ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...


ΥΛΙΚΑ:

3 ΦΛ. ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ
2 ΦΛ. ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ
1 ΦΛ. ΤΣΑΓΙΟΥ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
1 ΦΛ. ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΑΣΠΡΑ ΩΜΑ (ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΕΛΑΦΡΑ) Η ΦΙΛΕ
250ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΣΟΔΑ
4 ΑΥΓΑ
1 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
2 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΛΑΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ Η ΞΥΣΜΑ
ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ή ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑ ΝΤΕΚΟΡ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:




ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙ, ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ (ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ), ΕΝΑΛΛΑΞ Τ' ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ(ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΥΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΩΣΕΙ ΤΗ ΣΟΔΑ), ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ,ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ.
ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ Τ' ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ.ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΧΤΟ,ΟΥΤΕ ΑΡΑΙΟ!
Σ ΕΝΑ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ, ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ Η ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ..
ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 50 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. (ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΨΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟ).
     

ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΤΟΛΙΣΑ ΜΕ ΦΙΛΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΓΛΑΣΟ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις