ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΡΈΜΑ Κ ΒΥΣΣΙΝΑ




ΥΛΙΚΑ:

ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ

4 ΑΥΓΑ  ΣΕ ΘΕΡΜ.ΔΩΜΑΤΙΟΥ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ 
1 ΚΟΥΠΑ ΦΑΡΙΝΑ
100 gr ΗΛΙΕΛΑΙΟ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:

500 ml ΓΑΛΑ
50 gr ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ 
150 gr ΖΑΧΑΡΗ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ

1 ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΒΥΣΣΙΝΟ ΓΙΑ ΤΑΡΤΕΣ  Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:



ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.
ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ 400 gr ΓΑΛΑ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ Κ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ Κ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ. ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ.ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ .

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΚ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ Κ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ 26ΑΡΙ Η 28ΑΡΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΕΝΑΛΑΞ ΜΕ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.
ΨΗΝΟΥΜΕ  ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180C ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 40ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις