ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ''ΚΑΙΤΗΣ''




ΥΛΙΚΑ:

1 ΚΙΛΟ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
1/2 ΚΙΛΟ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΛΤΙ 
1/2 ΚΙΛΟ ΚΑΡΥΔΙΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΛΤΙ
1 ΦΛ. ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ 
1 ΦΛ. ΑΡΑΒΟΣΙΤΕΛΑΙΟ
1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ
1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΑΡΙΦΑΛΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
2 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠ.. ΖΑΧΑΡΗ

1 ΦΛ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ
ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ 

ΣΙΡΟΠΙ:
1.200 ΓΡΑΜΜ. ΖΑΧΑΡΗ 
4 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ 
1 Κ. Σ. ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ 10 ΦΥΛΛΑ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΑΚΙ ΕΝΑ -ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΥΛΛΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΡΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ .
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ 6 ΦΟΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ,ΦΥΛΛΟ ,ΒΟΥΤΥΡΟ,ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ .
ΤΕΛΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΑΝΤΑ  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8 ΦΥΛΛΑ ΕΩΣ 10..ΝΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ 
ΤΟ ΧΑΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΩΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ,ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΠΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ .
ΣΙΡΟΠΙ:
ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ,ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΜΑΣ .
ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 160 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΡΥΣΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ
ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΟΛΟ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις