ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ





ΥΛΙΚΑ:

1kg ΧΟΙΡΙΝΗ ΣΠΑΛΑ ΣΕ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΛΑΔΙ
1ΚΡΕΜΜΥΔΙ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ (ΑΠΑΛΗ Η ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ)
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΛΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ
 ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 40' ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ...


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις