SPRING ROLLS ΖΑΜΠΟΝ ΤΥΡΙ
ΥΛΙΚΑ:
500 gr ΦΥΛΛΟ
ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ
10 ΦΕΤΕΣ ΤΥΡΙ
10 ΦΕΤΕΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ
10 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
ΛΙΓΟ ΚΕΤΣΑΠ
ΛΙΓΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
10 ΦΕΤΕΣ ΤΥΡΙ
10 ΦΕΤΕΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ
10 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
ΛΙΓΟ ΚΕΤΣΑΠ
ΛΙΓΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
1 ΑΥΓΟ
ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
1 ΑΥΓΟ
ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΤΟ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ
3
ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΏΝΟΥΜΕ
ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΑΚΙ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΥΡΙΔΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ 1 ΦΕΤΑ ΤΥΡΙ, 1
ΦΕΤΑ
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ, ΜΙΣΗ ΦΕΤΑ ΜΠΕΙΚΟΝ.
ΣΕ
ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΚΕΤΣΑΠ ΜΕ
ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ
ΒΑΖΟΥΜΕ 2-3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ
ΠΑΝΩ
ΣΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
ΚΑΙ
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΠΙΑΝΟΥΜΕ
ΤΗ ΛΟΥΡΙΔΑ
(ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ)
ΚΑΙ
ΤΑ ΡΟΛΛΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΣΑΝ ΚΑΝΕΛΟΝΙ.
ΤΑ
ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΟ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ
ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΣΤΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ.
ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ
ΔΥΝΑΤΗ
ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.
(ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ
ΤΟ
ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΔΟΨΗΘΟΥΝ)
Σχόλια