ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ & ΜΠΕ'Ι'ΚΟΝ

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΟ..ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ... ΣΚΕΤΑ ΛΑΔΕΡΑ Η ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ Η ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙ





ΥΛΙΚΑ:

1kg ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ (ΦΡΕΣΚΑ Η ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ)
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
5 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΒΡΑΣΤΟ

ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
ΔΥΟΣΜΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΖΑΧΑΡΗ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ .ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ (ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ.  ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ 3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΣΜΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30' ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΙ ΝΕΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΜΠΕ'Ι'ΚΟΝ...

ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕ'Ι'ΚΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ...
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΣΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΥΛΙΞΕΤΕ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΣΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΜΕ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕ'Ι'ΚΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις