ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ''ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ''

 ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΜΕ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑΨΙ No 32




ΥΛΙΚΑ:

500gr ΦΥΛΛΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:

1,5L ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
6 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΠΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ

2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:

4 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ
3 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ
1 ΦΛΟΥΔΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ''ΜΑΛΛΙΑ'' ΚΑΝΤΑΙΦΙΟΥ
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΗΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΟΚΟΙ. ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΝΤΑΙΦΙΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΞΑΝΑΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ 200C  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ  ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ 10' ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΧΛΙΑΡΟ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΠΙΑ ΓΛΥΚΟ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις