ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΒΟΥΜΕ & ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΩΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ''ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ'' ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΔΥΟΣΜΟ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ 40' ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ.ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ 5' ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5' ΜΕ 10' ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΥΡΙΜΑΧΟ ΜΠΟΛΑΚΙ ΓΙΑ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ... ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ...
Σχόλια