ΤΟΥΡΤΑ ΠΡΑΛΙΝΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ





ΥΛΙΚΑ:



ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ:


150gr ΖΑΧΑΡΗ
650gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
200gr MERENDA ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ


ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ

1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟ*
200gr ΠΡΑΛΙΝΑ ΓΙΑ ΛΙΩΣΙΜΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΝΕΙ  (ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ) ΡΙΧΝΟΥΜΕ 150gr ΚΡ.ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΙΧΤΗ ΣΑΝΤΥΓΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΥΓΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ. ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΣΕΙ ΕΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΥΤΟΥΣ ΑΤΜΟΥΣ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΓΑΝΤΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΑΝΑΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ 3'-4'  ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ  ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ 2 Η 3 ΠΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ MERENDA ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΡΑΛΙΝΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ..... ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!  


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις