ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ





ΥΛΙΚΑ:

1kg ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ (ΣΠΑΛΑ-ΛΑΙΜΟ-ΜΠΟΥΤΙ)
200gr ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ (ΤΥΠΟΥ PHILADELFHIA)
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
1 ΚΥΒΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ & ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΝΑ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ ΚΑΙ  ΤΟ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ.(ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ) ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΡΙΧΝΟΥΜΕ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΖΕΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΣΜΟ...ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 45'. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ...ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ..

ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΡΥΖΙ - ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Η ΠΑΤΑΤΕΣ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις