ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΕΥΚΟΛΟ




ΥΛΙΚΑ:

3/4 ΦΛ. ΑΛΕΥΡΙ (ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ)
3/4 ΦΛ. ΖΑΧΑΡΗ
4 ΑΥΓΑ
3 ΚΟΥΤ. ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΦΤΕΣ ΚΑΚΑΟ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ 5' ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180C ΓΙΑ 30' ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ 2 Η ΣΕ 3 ΠΑΤΟΥΣ.

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ....


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις