ΤΑΡΤΑΚΙΑ MERENDA ΒΥΣΣΙΝΟ ''ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ''




ΥΛΙΚΑ: 

ΒΑΣΙΚΗ ΖΥΜΗ ΤΑΡΤΑΣ

250gr ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ
150gr ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΥΒΑΚΙΑ (ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ)
1 ΑΥΓΟ
1Κ.ΓΛ. ΖΑΧΑΡΗ
1Κ.ΓΛ.ΑΛΑΤΙ
2 Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ Η ΝΕΡΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:

300gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
150gr MERENDA

100gr ΓΛΥΚΟ ΒΥΣΣΙΝΟ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΤΑΡΤΑΣ:

ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΣΕ ΛΟΦΑΚΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ & ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ Η ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΖΩΗΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΛΗ ΣΤΗΝ ΥΦΗ ΤΗΣ.ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ 30'.ΕΤΣΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ ΣΕ ΠΑΧΟΣ 3-4 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΡΤΙΕΡΑ Η ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ Η ΜΙΚΡΑ (ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΥΠΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ 30' ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ (ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΓΑΝΗ & ΑΦΡΑΤΗ) ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΚΟΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΣΠΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΣΟΥΜΕ  ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ (ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ) ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ 20' ΣΤΟΥΣ 180C ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΝΟΥΜΕ 10' ΜΕ 15'. ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:
ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΡ. ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΦΙΓΓΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕRENDA. 
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΒΥΣΣΙΝΟ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ... ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ Η ΜΕ ΛΙΓΟ ΒΥΣΣΙΝΟ Η ΜΕ MERENDA H ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις