ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ (ΜΠΟΛΟΝΕΖ)

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΠΟΛΟΝΕΖ
 ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ...





ΥΛΙΚΑ:

500gr ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΨΙΛΑ
500gr ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΦΡΕΣΚΟ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
1 ΚΥΒΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
1 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
ΛΙΓΟ ΚΕΤΣΑΠ
200 gr ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ
ΚΑΝΕΛΑ ΔΥΟΣΜΟ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΑΓΑΝΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΜΟΛΙΣ ΑΛΑΞΕΙ ΧΡΩΜΑ  ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ & ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ ΤΗΝ ΚΕΤΣΑΠ  ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 15' ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΤΟΝ ΔΥΟΣΜΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.... ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΥΡΙ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις