ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ ΜΕ ΤΥΡΙΑ




ΥΛΙΚΑ

500gr ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
500gr ΚΙΜΑ ΧΟΙΡΙΝΟ
1 ΦΛΙΤΖ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ
500gr ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ
2 ΦΛΙΤΖ. ΤΣΑΓΙΟΥ ΓΑΛΑ
1 ΦΛΙΤΖ. ΤΣΑΓΙΟΥ 
ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1 ΦΛΙΤΖ. ΤΣΑΓΙΟΥ GOYDA
2 ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
5 ΑΥΓΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΠΕΛΤΕ Η ΕΝΑ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΚΥΒΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΛΙΓΟ ΚΑΝΕΛΛΑ 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ  ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΟΥΤΥΡΟ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΜΑΤΑ ΠΕΛΤΕ 
ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΦΛΙΤΖΑΝΙΝΕΡΟ, ΤΟΝ ΔΥΟΣΜΟ, ΤΟ ΑΛΑΤΙ,ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ, ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ 
ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ
 ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΕΙ 
ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΣΕ ΒΑΘΥ ΠΙΑΤΟ ΝΑ ΜΟΥΣΚΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ, ΤΙΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΛΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ. 
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ 
ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ
 6-8 ΦΥΛΛΑ, ΠΟΥ ΤΟ
 ΚΑΘΕΝΑ ΤΟ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ 
ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ 
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ. 
ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΕΞΕΧΟΥΝ 
ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ 
ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΕΜΙΣΗ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ, ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ. 
ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ 
ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ
 ΜΕ ΝΕΡΟ Η ΜΕ ΛΑΔΙ, ΓΙΑ ΝΑ 
ΓΙΝΕΙ ΑΦΡΑΤΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ.
ΤΗΝ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180C 30’ ME 40’

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις