ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ

ΤΟ ΜΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ 
ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ & ΜΕΤΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ & ΩΦΕΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ



ΥΛΙΚΑ:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ

500gr ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
220gr ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΓΕΛΑΔΟΣ
1 ΑΒΓΟ
180gr ΖΑΧΑΡΗ ΜΑΥΡΗ
1 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
2 ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚΟΥ B.POWDER

1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
ΚΑΝΕΛΑ
ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ

4 ΜΗΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ
2 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΜΑΥΡΕΣ
2 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΡΥΔΙΑ
1 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ
ΚΑΝΕΛΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ B.POWDER ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ. 
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ
 ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΥΜΗ
 ΜΑΛΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ
 ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΝ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ
 ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ 
ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ
 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ.
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΠΗΞΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ & ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΦΥΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΣΧΗΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ 180C ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ) ΠΕΡΙΠΟΥ 30'....

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΖΕΣΤΑ Η ΚΡΥΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ Η ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ....ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ... Η ΖΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΚΑΙ Η ΓΕΜΙΣΗ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΕΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ..

ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις