ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΥΡΤΑ!!!


ΥΛΙΚΑ:

2 ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ
1 ΔΟΣΗ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ
150gr ΚΡ. ΓΑΛΑΚΤΟΣ
100gr ΖΑΧΑΡΗ
50gr ΒΟΥΤΥΡΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ & ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ... ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ) ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ &ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΤΟ ΣΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ & ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ . ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!!! ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΩΡΕΣ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις