DONUT'S ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑ
ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΗ & ΝΟΣΤΙΜΗ ΖΥΜΗ




ΥΛΙΚΑ:

650gr ΑΛΕΥΡΙ (ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ)
200gr ΖΑΧΑΡΗ
1 ΑΥΓΟ
2 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
300ml ΓΑΛΑ
1 1/2 ΚΟΥΤ.ΓΛ. BAKIN POWDER
1 ΚΟΥΤ.ΓΛ. ΑΛΑΤΙ
1 ΚΟΥΤ.ΓΛ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
ΕΣΑΝΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ Η 1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

150gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
1 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ 
BAKIN P. ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ
 ΑΛΑΤΙ & ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ 
ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΝ 
ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΕ
 ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ
 ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ...
ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΠΑΧΟΥΣ 1εκ.  KOBOYME TA ΝΤΟΝΑΤΣ Η ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Η ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΙ 
ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ 
ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ...
ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΝΑΤΣ
 ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ 3 ΛΕΠΤΑ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΑ & 
ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ
 ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 
ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΟΥΝ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΕΣΑ...

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ Η ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η ΤΡΟΥΦΑ Η ΖΑΧΑΡΗ Η ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις