ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΝΕΛΑΣ


(ΔΙΑΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ)
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ...





ΥΛΙΚΑ:

3/4 ΦΛ. ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ
1/4 Κ.ΓΛ. B. POWDER
1/2 Κ.ΓΛ. ΣΟΔΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
1/4 Κ.ΓΛ. ΑΛΑΤΙ
1/4 ΦΛ. ΖΑΧΑΡΗ
1/2 Κ.ΓΛ. ΚΑΝΕΛΑ 
1 1/2 Κ.Σ. ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
1/4 ΦΛ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


 ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180C.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΝΕΛΑ.

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ.
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ  ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΥΠΑΤ ΚΑΙ
ΤΑ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ 10′ ΜΕ 15’

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις