ΠΕΝΕΣ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΓΚΡΑΝΤΙΝΕ
ΥΛΙΚΑ:
500gr ΠΕΝΕΣ
200ml ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
100gr ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ: ΠΡΟΣΟΥΤΟ, ΣΑΛΑΜΙ, ΜΠΕΙΚΟΝ, ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ
500gr ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΤΥΡΙΑ:ΤΥΠΟΥ ΈΜΕΝΤΑΛ Η ΓΚΟΥΝΤΑ
ΠΙΠΕΡΙ
ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΨΑΚΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΕΣ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ, ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ, ΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ, ΤΟ 1/2 ΤΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΑ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΑΚΙ. ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΥΡΙΑ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180C, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (30΄ ΠΕΡΙΠΟΥ).
Σχόλια