ΛΕΥΚΟ ΨΩΜΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ





ΥΛΙΚΑ:

400gr ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ
100gr ΦΑΡΙΝΑ
1 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
1 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
300ml ΝΕΡΟ ΧΛΙΑΡΟ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ  ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ 15'. ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΦΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ''ΤΕΛΟΣ'' ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΖΕΣΤΟ ΜΕΡΟΣ 30'. ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ

 ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 
ΖΥΜΗ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ 
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180C ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΗΧΟ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΨΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΑΡΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΩΡΑ. ΟΤΑΝ ΨΗΘΕΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΓΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΑ...

ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΨΩΜΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΠΙΤΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΨΩΜΙ!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις