ΡΟΛΑΚΙΑ ΚΙΜΑ ΜΕ ΦΕΤΑ





ΥΛΙΚΑ:

500 gr ΚΙΜΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΣ
500 gr ΚΙΜΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΤΡΙΜΜΕΝΑ
200 ΓΡ. ΨΩΜΙ, ΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΥΜΜΕΝΟ
2 ΑΒΓΑ
ΔΥΟΣΜΟΣ
20 ml ΞΙΔΙ
80 ml ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 Κ.Σ. ΡΙΓΑΝΗ
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
250 ΓΡ. ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180C. ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΣΕ 2 ΙΣΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΣΕ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ.
ΓΕΜΙΣΗ: ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΜΜΕΝΗ  ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΛΟ. ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΡΟΛΟ, ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΛΑ ΣΕ ΤΑΨΙ, ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 35’.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις