ΡΟΛΑΚΙΑ ΚΙΜΑ ΜΕ ΦΕΤΑ
ΥΛΙΚΑ:
500 gr ΚΙΜΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΣ
500 gr ΚΙΜΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΤΡΙΜΜΕΝΑ
200 ΓΡ. ΨΩΜΙ, ΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΥΜΜΕΝΟ
2 ΑΒΓΑ
ΔΥΟΣΜΟΣ
20 ml ΞΙΔΙ
80 ml ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 Κ.Σ. ΡΙΓΑΝΗ
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
250 ΓΡ. ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180C. ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΣΕ 2 ΙΣΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΣΕ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ.
ΓΕΜΙΣΗ: ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΛΟ. ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΡΟΛΟ, ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΛΑ ΣΕ ΤΑΨΙ, ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 35’.
Σχόλια