pizza ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ





ΥΛΙΚΑ:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΕΔΩ
300gr ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
6 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
3 ΦΕΤΕΣ ΧΟΙΡΙΝΗ ΟΜΩΠΛΑΤΗ
3 ΦΕΤΕΣ ΜΟΡΤΑΔΕΛΑ
350gr REGATO ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ:

2 ΚΟΥΤ. ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΤΟΜΑΤΑ ΧΥΜΟ
1 ΚΟΥΤ. ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΒΑΣΙΛΙΚΟ Η ΡΙΓΑΝΗ
1 ΚΟΥΤ. ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΕΤΣΑΠ
ΑΛΑΤΙ- ΖΑΧΑΡΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΛΙΓΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180C ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις