ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΚΙΜΑ
ΦΟΒΕΡΗ ΓΕΥΣΗ!!!
500gr ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ
250gr ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕΤΡΙΟ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
ΔΥΟΣΜΟ
ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΝΕΛΑ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
2 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 ΑΥΓΑ
400gr ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
200 gr gouda ΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ , ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΜΟΛΙΣ ΚΑΡΑΜΕΛΩΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΤΟΝ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ. ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΤΟΝ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 5' ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ. ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΚΕΠΑΣΜΑ ΣΤΟ ΤΑΨΑΚΙ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180c ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΚΕΠΑΣΜΑ ΣΤΟ ΤΑΨΑΚΙ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180c ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
Σχόλια