ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ





ΥΛΙΚΑ:

2 1/2 ΦΛ. ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
1/4 ΦΛ. ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΛ. ΑΛΕΥΡΙ (ΠΕΡΙΠΟΥ)
1/4 ΦΛ. ΚΟΝΙΑΚ
1/4 ΦΛ. ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
 ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
1ΚΟΥΤ ΓΛ. ΣΟΔΑ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:

1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΜΕΛΙ
1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ
1 1/2  ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ

1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ 2-3 ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ. ΣΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΦΡΙΣΕΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΑΔΙ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΟΥΤΣΙΚΗ ΖΥΜΗ. ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΖΥΜΗ ΔΕΝ ΠΛΑΘΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΑΚΙ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ Η ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ. ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΤΟ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΥΠ ΠΑΤ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180C ΓΙΑ 20' ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΟΥΝ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 
ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΦΡΙΣΟΥΜΕ, ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΕΛΟΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ.(ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΖΟΥΜΕΡΑ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ) ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ  ΤΑ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΥΡΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Η ΛΕΥΚΗ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις