ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ






ΥΛΙΚΑ:

1½ kg ΧΟΙΡΙΝΟ (ΣΠΑΛΑ)
50 gr ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
6 ΠΡΑΣΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΡΟΔΕΛΕΣ
1½ lt  ΖΩΜΟ ΚΡΕΑΤΟΣ
2 kg ΣΕΛΙΝΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ
3 ΑΥΓΑ
ΧΥΜΟ 2 ΛΕΜΟΝΙΩΝ
ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ
ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


 ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ  ΠΡΑΣΑ  ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΩΜΟ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ. ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΗΤΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 10’.ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ  ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 5’

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις