ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ Ν.ΚΑΡΒΑΛΗΣ





ΥΛΙΚΑ:

600 gr. ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
2 ΚΡΟΚΟΙ ΑΥΓΩΝ
250 gr. ΖΑΧΑΡΗ ΨΙΛΗ
900 gr. ΑΛΕΥΡΙ
2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΚΟΝΙΑΚ
600 gr. ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ
ΆΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΣΑΝΤΥΓΙ.
ΌΤΑΝ ΑΣΠΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.
ΜΟΛΙΣ ΑΦΟΜΟΙΩΘΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ. (Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΥΠΛΑΣΤΗ ΖΥΜΗ.
ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ (ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ) ΣΤΟΥΣ 180C ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ.
ΌΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΕΛΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ-ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις