ΣΑΜΑΛΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ




ΥΛΙΚΑ:

1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΚΟΥΠΕΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ
1 ΚΟΥΠΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
3 ΚΟΥΠΕΣ ΣΟΔΑ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΑ (ΥΓΡΟ)
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΗ
5 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
ΞΥΣΜΑ ΕΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ

4 1/2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
4 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ
ΧΥΜΟ ΕΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
1 ΦΛΟΥΔΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΑΙΟΣ ΧΥΛΟΣ.
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ 28 No ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200 C ΓΙΑ 45’ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΕΛΑΦΡΑ .
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 5’. ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ, ΤΟ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΣΙΡΟΠΙ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις