ΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΥΛΙΚΑ:
200 gr. ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ
250 gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΛΙΩΜΕΝΗ
80 gr ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ
100 gr. ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΑΒΓΑ ΜΕΓΑΛΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ B.POWDER
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
100 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
50 gr ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΓΙΑ 2΄.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ, ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΩΣΕΙ, ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ 2΄ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 2΄.
ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 2-3 ΩΡΕΣ. ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ KAI ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ.
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΨΙ, ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤA ΜΠΙΣΚΟΤΑ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ (ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ), ΣΤΟΥΣ 180 C ΓΙΑ 15΄ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΙΣΤΟΥΝ.
Σχόλια