ΜΙΛΦΕ'Ι'Γ








ΥΛΙΚΑ: 

 400 gr ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ
 410 gr. ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ
 800 ml ΝΕΡΟ
 250 gr ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
120 gr  ΚΑΣΤΕΡ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
 1 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ
 1 ΒΑΝΙΛΙΑ
250 gr ΚΡ. ΓΑΛΑΚΤΟΣ
4 KOYT. ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
 ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
 2-3 ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 


ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΟ ΚΑΣΤΕΡ ΠΑΟΥΝΤΕΡ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ.
ΜΟΛΙΣ ΠΗΞΕΙ Η ΚΡΕΜΑ, ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΚΡ. ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ Η ΣΑΝΤΙΓΥ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.
ΌΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ, ΒΑΖΟΥΜΕ Σ' ΕΝΑ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΣΚΕΥΟΣ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ.
ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΕΣ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ.
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΛΦΕΙΓ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις