SOFT COOKIES ΔΙΑΙΤΗΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ...


ΥΛΙΚΑ:

250 gr BECEL LIGHT
200 gr STEVIA ΖΑΧΑΡΗ
100 gr  ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ
2 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΟΥ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
2 ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ
2 ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚΟΥ B.POWDER
½ Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
100 gr  ΚΑΚΑΟ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟ BECEL ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ (STEVIA ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΗ).
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ  ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΚΡΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ.
ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ MAZI ME ΤΟ Β.BOWDER ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ KAI ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΖΥΜΗ.
 ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ H ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ 30'.
ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΣΕ ΠΑΧΟΣ 2-3 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΠΑΤ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180C. 
ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.
ΑΝ  ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΙΤΗΣ ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ STEVIA ΒΑΛΤΕ ΑΣΠΡΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ.ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΝΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις