ΡΑΒΑΝΙ

ΕΝΑ ΑΦΡΑΤΟ ΜΥΡΩΔΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΚΥΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ!

ΥΛΙΚΑ:


1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΗΛΙΕΛΑΙΟ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ BAKIN POWDER
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ ΓΟΧ
1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
 3 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
 4 ΑΥΓΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:
3 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΝΕΡΟ
3 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
ΦΛΟΥΔΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΓΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ BAKIN ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ.
 ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΡΕΓΚΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
 ΕΠΕΙΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ.
 ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΛΙΓΗ ΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣ.
ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200C ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 50’ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις