ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ
ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ...
ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ
ΥΛΙΚΑ:
ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ:
500gr ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1 ΚΟΥΤ. ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ Η ΖΥΜΗ
ΓΕΜΙΣΗ:
500gr ΦΕΤΑ
200 gr ΑΝΘΟΤΥΡΟ
2 ΑΥΓΑ
ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ:
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΚΙΝΙΣΕΙΣ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΖΥΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ
ΣΦΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ
ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ 10' .
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ:
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ...
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΦΥΛΛΑ ΕΝΩ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΖΥΜΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ...ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΛΕΙΟΛΑΔΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ
ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΟΧΙ ΣΦΙΧΤΑ (ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΕΡΑ) ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΛΟΥΡΑ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΑΔΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕΣΑ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΤΟ ΛΑΔΙ
Σχόλια