ΧΡΥΣΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ





Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ  ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΓΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ!!!  ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ...

ΥΛΙΚΑ:

1 ΠΑΚΕΤΟ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ 
2 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
200 gr ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
300 gr ΓΑΛΑ 
1 ΚΟΥΤ.ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
2 ΚΟΥΤ. ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ ΣΚΟΝΗ
ΜΙΣΟ ΚΟΥΤ.ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΠΙΠΕΡΙ
ΑΝΗΘΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ  Κ ΣΕ  ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΜΟΛΙΣ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ  ΜΟΛΙΣ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ Κ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ... ΟΤΑΝ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Κ ΠΗΖΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ Κ ΤΗΝ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΑΡΟΝΙΑ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ME ΚΑΦΑΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ .


ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΙΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΛΙΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ...


BY  KATIA POLY

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις