TOYRTA SNIKERS
ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ
ΥΛΙΚΑ:
1 ΔΟΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
1 ΔΟΣΗ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ
2 ΚΟΥΤΙΑ ΜΟΡΦΑΤ
200 gr ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
150 gr ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
150 gr ΦΥΣΤΙΚΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ:
250 gr ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ
150 gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
50 gr ΒΟΥΤΥΡΟ
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΝΟ ΚΟΥΝΑΜΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΟΤΑΝ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ Κ ΠΑΡΕΙ ΧΡΥΣΟ ΧΡΩΜΑ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΜΑΥΡΙΣΕΙ) ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (ΠΟΤΕ ΚΡΥΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ (ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ) ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ .ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΙΣ 2ΜΟΡΦΑΤ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΩΣ (ΚΡΑΤΑΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ) ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΑΨΕΙ.
ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΚΡΑΤΑΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΤΟ ΞΑΝΑΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΙΩΣΕΤΕ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΟΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΑΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ...
by katia poly
Σχόλια