ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ
ΥΛΙΚΑ :
ΣΟΥΔΑΚΙΑ (ΣΥΝΤΑΓΗ)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑΖ :
400 gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
400 gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ :
300 gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
100 gr ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ Η ΕΣΑΝΣ
ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ (ΣΥΝΤΑΓΗ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΥΔΑΚΙΑ Κ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΥ Κ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑΖ : ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Κ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕ Κ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΥΔΑΚΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΙΣΕΡΙ Κ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑΖ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ Η ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ...
Σχόλια