ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΟΥΡΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ...
ΥΛΙΚΑ:
250gr ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
200gr ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ
150gr ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
500gr ΦΑΡΙΝΑ
ΑΛΑΤΙ
ΓΕΜΙΣΗ:
300gr ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
1 ΑΥΓΟ
ΠΙΠΕΡΙ Η ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΑ
1 ΑΥΓΟ
ΝΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ Κ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΚΑΛΑ Κ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΙΝΑ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ
ΑΦΡΑΤΗ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΑ Κ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ.
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ..
ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΟ ΤΑ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΓΟ
ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 C ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΛΕΠΤΑ
Σχόλια