ΡΟΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ
ΥΛΙΚΑ:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ:
ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
200gr ΓΑΛΑ
150gr ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤ.
100gr ΗΛΙΕΛΑΙΟ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΑΓΙΑ
700gr ΑΛΕΥΡΙ ΔΥΝΑΤΟ
200gr ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΜΑΥΡΕΣ
2 ΑΥΓΑ
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
150gr ΒΟΥΤΥΡΟ
150 gr ΖΑΧΑΡΗ ΜΑΥΡΗ Η ΚΑΣΤΑΝΗ
40gr ΚΑΝΕΛΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ Κ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΥΓΟΔΑΡΤΗ ΚΑΛΑ .ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ
ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ .ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΠΩΛ Κ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ.
ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΛΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΙΣ ΣΤΕΓΝΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΖΥΜΗ ΞΑΝΑΖΥΜΩΝΕΤΕ Κ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΟΊΓΕΤΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΣΕ ΦΥΛΛΟ.
ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ( ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ) ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΣΕ ΡΟΛΟ
ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
Κ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΛΛΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ.
ΨΗΝΕΤΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180C .
Σχόλια