ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ





ΥΛΙΚΑ:

ΒΑΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ

200 gr ΜΠΙΣΚΟΤΑ TYΠΟΥ DIGESTIVE
100 gr ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
100 gr ΒΟΥΤΥΡΟ

ΜΟΥΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑ:

500 gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 ΓΑΛΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ 3 ΩΡΕΣ 
3 ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗ
300 gr ΦΥΣΤΙΚΙΑ 
200 gr ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ:
150 gr ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟΥ
100 gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ 28 ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΠΛΑΙΝΟ. ΘΡΥΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣ:
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛΑΚΙ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΩΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΖΕΣΤΟ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣ. ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣ ΣΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ.ΟΤΑΝ ΣΦΙΞΕΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡ. ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΦΥΣΤΙΚΙ.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις