ΜΑΚΑΡΟΝ ΓΑΛΛΙΚΑ




ΓΙΑ 30 - 40  ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

ΥΛΙΚΑ:

100gr ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΠΟΥΔΡΑ
100 gr ΑΣΠΡΑΔΙΑ (ΑΠΟ 3 ΜΕΣΑΙΑ ΑΥΓΑ )
ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
200 gr ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
50 gr ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ


ΧΡΩΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ
ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ Η ΑΜΥΓΔΑΛΟ Η ΦΡΑΟΥΛΑ Η ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ 

ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ:

125 gr ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΣΕ
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
300 gr  ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ





ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
Κ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΦΡΙΣΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ( ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΙΧΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ Κ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ . ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΦΙΧΤΟ ΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.( ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΒΑΖΕΤΕ ΧΡΩΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ)ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕ ΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ  ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ Κ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΝΕ ( ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΝΕΙ) ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΩΣΟΥΜΕ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ. ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΡΟΥΣΤΑ. ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 15 ΛΕΠΤΑ . ( ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ  ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ. ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΤΕ.

ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ:

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΛΑΚΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΡΙΧΝΕΤΕ ΒΑΝΙΛΙΑ Η ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΑΝΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Η ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΡΝΕ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις