ΚΡΕΜΜΥΔΟΣΟΥΠΑ Η ( ΓΑΛΛΙΚΗ )

ΥΛΙΚΑ:

10 ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ (ΚΟΚΚΙΝΑ)
150 gr ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
2 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΛΙΤΡΑ ΖΩΜΟΣ  ΒΟΔΙΝΟΥ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΛΥΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ 
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
8 ΦΕΤΕΣ  ΜΠΑΓΚΕΤΑ
ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΕ ΦΕΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ( ΝΑ ΓΥΑΛΙΣΟΥΝ) ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ  ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ 30 ΛΕΠΤΑ. 
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΓΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΦΡΥΓΑΝΙΣΤΟΥΝ.
ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΣΟΥΠΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΠΥΡΙΜΑΧΑ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ 2 ΜΠΑΓΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ Η ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις