ΜΙΝΕΣΤΡΟΝΕ ΣΟΥΠΑ Η (ΙΤΑΛΙΚΗ)

 ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΗ ΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ ....


ΥΛΙΚΑ:


300 gr ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕΤΡΙΑ(ΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΑ)
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ (ΦΡΕΣΚΟ Η ΞΕΡΟ)
1 ΣΚ. ΣΚΟΡΔΟ
2 ΚΑΡΟΤΑ
2 ΚΛ. ΣΕΛΙΝΟ Η ΣΕΛΕΡΙ
1 ΠΡΑΣΟ
2 ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΙΚΡΕΣ
4 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
100 gr ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ
1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ
1 ΖΩΜΌ ΛΑΧΑΝΙΚΏΝ
1 ΤΟΜΆΤΑΚΙ  ΚΟΝΚΑΣΈ
ΘΥΜΆΡΙ ΦΡΈΣΚΟ Η ΡΙΓΑΝΗ
100 ΓΡ. ΜΑΝΕΣΤΡΑΚΙ - ΠΕΠΟΝΑΚΙ -ΡΥΖΑΚΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

(ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΤΙ ΛΑΧΑΝΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ  1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ. ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΣ .
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ 7 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ Η ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΟΥΠΑ.


ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΟΥΤΟΝ Η ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις