Cheesecake ΣΟΚΟΛΑΤΑ




ΥΛΙΚΑ:


ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ :

200 gr ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΥΠΟΥ DIGESTIVE
60 gr ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ:

400 gr ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
400 gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
300 gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
100 gr ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ:

ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Η ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ
Η ΚΑΚΑΟ
Η ΝΙΦΑΔΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΘΡΥΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ . ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ  ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΠΛΑΙΝΟ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡ. ΓΑΛΑΚΤΟΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ ΚΑΙ  ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΜΕ  ΤΙΣ ΛΙΩΜΕΝΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 2 ΜΕ 3 ΩΡΕΣ. 

ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΚΑΟ Η ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ Η ΣΑΝΤΙΓΙ Η ΓΛΑΣΟ Η ΠΟΥΡΑΚΙΑ Η ΝΙΦΑΔΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις