Cheesecake ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΥΛΙΚΑ:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ :
200 gr ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΥΠΟΥ DIGESTIVE
60 gr ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ:
400 gr ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
400 gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
300 gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
100 gr ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ:
ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Η ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ
Η ΚΑΚΑΟ
Η ΝΙΦΑΔΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΘΡΥΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ . ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΠΛΑΙΝΟ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡ. ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΩΜΕΝΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 2 ΜΕ 3 ΩΡΕΣ.
ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΚΑΟ Η ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ Η ΣΑΝΤΙΓΙ Η ΓΛΑΣΟ Η ΠΟΥΡΑΚΙΑ Η ΝΙΦΑΔΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
Σχόλια