ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ







Υλικα:

1 φλ. καλαμποκέλαιο
2 φλ. Τσαγιού ζάχαρη
6 αυγά
1/2 φλ. Τσαγιού φρέσκο γάλα
2 βανίλιες
1 φλ. Τσαγιού κακάο 
2 φλ. Τσαγιού φαρίνα
1 πρέζα αλάτι

Για την κρεμα:

400γρ. τυρί κρέμα 
2 αυγά
100γρ ζαχαρη 
2 βανίλιες

Εκτέλεση:




Κοσκινίζουμε  στον κάδο του μίξερ την φαρίνα τη ζάχαρη, τη βανίλια, το αλάτι και το κακάο. Προσθέτουμε το λαδι, τα αυγά και το γάλα. Σε χαμηλή ταχύτητα χτυπάμε τα υλικά για 2-3 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στην συνεχεια σε ένα αλλο μπόλ βάζουμε τα υλικά της κρέμας κ τα χτυπάμε καλά.
Πέρνουμε το μεγάλο ταψί της κουζινας του βάζουμε λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα για το κέικ να απλωθεί, βαζουμε σε ενα κορνέ την κρέμα τυριού κ κάνουμε σχέδια πάνω απο το μείγμα (ρόμβους,κυκλους).
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C περίπου 50 λεπτά μέχρι να φουσκώσει .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις