ΤΟΥΡΤΑ ANAMEIKTH ME ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΟΥΡΤΑ



ΥΛΙΚΑ:


ΣΙΡΟΠΙ:

200gr ΝΕΡΟ
150gr ΖΑΧΑΡΗ


4 ΑΥΓΑ
 1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
 1 ΒΑΝΙΛΙΑ
 1 ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑ
 2 Κ.Σ. ΚΑΚΑΟ (ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ)

500 gr ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:



ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΑ ΑΥΓΑ,
 ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
 ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΑΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ
 ΓΙΑ ΑΛΛΑ 2 ΛΕΠΤΑ.
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ (20Χ30)
ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΜΕ...
 ΒΟΥΤΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180°C (ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ) ΓΙΑ 20’.

ΜΟΥΣ ΠΡΑΛΙΝΑ:
ΥΛΙΚΑ:
200 ΓΡ. ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ
100 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
100 ΓΡ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΜΕ 55% ΚΑΚΑΟ, ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
300 ΓΡ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 35% ΛΙΠΑΡΑ, ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ.
 ΌΤΑΝ ΚΑΨΕΙ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ
 ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΝΕΙ.
ΌΤΑΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΣΚΟΥΡΟ
 ΞΑΝΘΟ ΧΡΩΜΑ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ, ΑΦΟΥ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
 Η ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ
ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ
ΚΑΡΑΜΕΛΑ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ
ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ
ΠΟΛΥ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΙΚΡΙΣΕΙ. ΤΑ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ
 ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ
ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ 150 ΓΡ. ΚΑΙ ΤΑ
ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΠΗΧΤΗ ΚΡΕΜΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ Η ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ
 ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΛΙΝΑ ΚΑΙ
ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΑΛΑ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ 5΄ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΟΣΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΙΡΟΠΙ ΜΟΥΣ ΠΡΑΛΙΝΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΙΡΟΠΙ ΜΟΥΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗ (ΒΛΕΠΕ ΤΟΥΡΤΑ ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ) ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις